Новини LB Logistics
Нова ера цифрової логістики та вплив на розвиток галузі
news-item1

Ми вступаємо в період динамічних і фундаментальних змін у логістичних операціях та стратегії. Хоча в 90-х роках минулого сторіччя спостерігалося швидке досягнення логістичних компетенцій більшості компаній, ряд сил, особливо потенціалу комунікації та співпраці в Інтернеті, різко змінюється те, як компанії розробляють логістичні стратегії, процеси та системи. Як результат, компанії, які використовують цю нову парадигму, зможуть суттєво зменшити операційні витрати, досягти кращої інтеграції ланцюга постачання та підвищити ринкову спроможність за рахунок задоволення споживачів.

Інтернет запускає нову еру величезного збільшення швидкості та зменшення витрат ланцюга постачання через обмін інформацією та синхронізацію логістики між торговельними партнерами та постачальниками послуг. Створені логістичні можливості сприяють перетворенню ринку з традиційних концепцій логістики на нову еру цифрової логістики.

Як цифрова логістика відрізняється від традиційної логістики?

  • Цифрова логістика визнає зростаючу конвергенцію операцій логістики та технологічну стратегію.
  • Цифровою логістикою керує нове покоління веб-логістичних додатків, що забезпечують співпрацю та оптимізацію, прозорість діяльності та розширюють мережу постачання.
  • Завдяки цифровій логістиці нові програми тісно інтегровані зі складськими системами, системами транспорту та управління операціями, щоб забезпечити досконалість виконання.

Цифрова логістика впливає не тільки на частину вартості, але також надає додаткову цінність завдяки можливості доставляти індивідуальну логістику, орієнтовану на клієнта, з більш швидким циклом роботи та винятковою задоволеностю клієнтів.

Компанії, що охоплюють цифрову логістику, визнають, що існує прогрес потенціалу, який починається з функціональної досконалості, переходить до управління логістикою та, в кінцевому підсумку, до інтеграції та співпраці ланцюга постачання, який буде характеризувати лідерів.

LB LOGISTICS24-05-2018